Huidcoach Ellen

Ik ben Ellen de Jong- van Dongen, sinds 2005 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kernlid bij de Anbos, Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

In 2005 heb ik de deuren van mijn eigen schoonheidssalon geopend, vol passie en vol positieve energie ben ik gestart en nog steeds straal ik ieder moment als ik mijn salon binnen loop.

Ik werk met de prachtige huidverbeterende producten van ‘hannah’  en  ‘Juliette Armand’ Door de jaren heen heb ik niet stil gezeten, ik heb meerdere cursussen gevolgd en ben ik  bij hannah Skin Improvement Reserch Company opgeleid tot hannah huidcoach.

Huidverbetering is mijn passie! Je huid is je grootste orgaan, hier moet je goed voor zorgen! In mijn praktijk werk ik aan de gewenste huidverbetering of het nu gaat om rimpels, acne, pigmentvlekjes, grove poriën, een vale teint, eczeemplekjes of littekens.

Iedere huid kan verbeterd worden, met de juiste aandacht, behandelingen en producten word het zelf herstellend vermogen van de huid gestimuleerd, dit zorgt uiteindelijk voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Ook vind ik het erg belangrijk dat er een moment van ontspanning en rust ervaren wordt bij mij in de salon. We herkennen het allemaal wel, we zijn de hele dag druk met van alles en nog wat, en we vergeten vaak te genieten van de kleine momenten. Bij mij kun je terecht voor een mooie combinatie van optimale huidverbetering en pure ontspanning.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn schoonheidssalon.

SKIN TREATMENTS

 

SCHOONHEIDSSALON IJSSELMUIDEN | HUIDCOACH IJSSELMUIDEN